miercuri, 18 septembrie 2024

Ziua Stării de Bine în Școală - ediția a III-a

Am revenit din vacanță și am o veste bună pentru școlile care au făcut cursul cu mine despre starea de bine în școală sau pentru profesorii și directorii care au citit ghidul meu pe acest subiect sau pentru orice altă instituție de educație inovatoare și cu zvâc din România și Republica Moldova – voi organiza și în acest an 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐒𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐁𝐢𝐧𝐞 𝐢̂𝐧 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚̆ (ZSBȘ), ediția a treia, pe 10 octombrie, zi declarată de UN ca fiind cea a sănătății mintale. Vă anunț din timp, pentru a avea răgazul necesar să vă planificați și să pregătiți activitățile și vă spun că voi reveni, în curând, cu afișul evenimentului, resurse și idei de activități.

E exact așa cum spun la cursuri, a aduce starea de bine într-o școală, pe termen lung și în mod sustenabil, e un proces de durată, bine planificat și organizat, iar în Ziua Stării de Bine doar întărim acest demers, pentru a ajunge ca ZSBȘ să fie în fiecare zi și copiii să progreseze, să se dezvolte personal și să aibă și rezultate academice mai bune.
Așa cum vă spun de ceva timp, rețeta de succes în educația acestor vremuri și a generațiilor de azi este învățare consistentă într-o stare de bine. Gând bun, din #grădinaeducației!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu