luni, 27 iunie 2022

Steaua lui David Popovici


De azi, David are o stea pe cer. Foarte frumos gestul și textul doamnelor directoare de la Coșbuc, asta înseamnă o comunitate educațională adevărată. Să știi totul despre FIECARE elev și să îl iubești.
„O stea pentru David Popovici, liceeanul și campionul din Coșbuc
Aseară ne întrebau reporterii care sunt calitățile cele mai importante ale lui David și ziceam ca dacă faci o lista cu oricare o sută de calități, David le bifează pe toate. Azi, răspunsul ar fi același, cu o precizare. Inima lui e pe locul 1. Inima care îl face să iubească necondiționat o țară întreagă, care îl face să iubească ce face - le dorim tuturor sa ajungă să spună "I'm loving it" - inima care îl face să își împartă succesul cu noi toți și îl face să rămână el însuși de fiecare dată.
Așa că de vineri, 24.06.2022, orele 15.14, o stea, nu la fel de mare cât inima lui, sclipește pe cer cu numele lui. Îi cerem scuze domnului președinte, dar Coșbucul a luat-o înainte. E adevărat, nu ne comparăm cu Steaua României, dar e o stea pe care i-o oferim cu endless love.
L-am iubit pe David în clasa a 5-a când la începutul orei venea să ne arate un nou truc cu cărțile de joc și voia neapărat să ne mai spună un banc.
L-am iubit în clasa a 6-a când a luat Pass with Distinction la examenul Cambridge, Preliminary for Schools cu perfect scores la reading si speaking.
L-am iubit în clasa a 7-a când deja David Kahuna făcea magie în apă.
L-am iubit în clasa a 8-a când la prezentarea pe care fiecare din clasă și-o făcea plecând de la ceva anume cu adevărat important pentru ei, a venit și cu o salbă de medalii, adevărat, de le-a purtat toată clasa, dar, dar, tot spre încântarea tuturor, a venit cu cățelușul lui, un ghemotoc pufos, creț și alb care a făcut senzație în toată școala.
L-am iubit în clasa a 9-a când a luat examenul Cambridge First for Schools cu super rezultat.
L-am iubit în clasa a 10-a când a apărut tuns scurt, scurt și mai era și cu mască și ne zicea, fără să știe ce valoare urmau să aibă vorbele lui: "tot eu sunt" și l-am iubit când a luat mențiune cu media 9,72.
L-am iubit în clasa a 11-a când ținea neapărat să ajungă la orele cu Graham Ford, când a venit la Ziua Școlii și s-a distrat la finala de fotbal, când a împărțit trofeul Piotr Nurowski cu noi, când a venit la simularea pentru Cambridge Advanced, când a luat premiul 2, când și-a dat examenul Cambridge Advanced și când Miss Petrovici zicea "când se mai agită vreun copil că vai de mine ce greu e CAE, putem să zicem aoleu, taci, David a dat CAE și a și devenit campion mondial în aceeași lună??????"
Chiar îl iubim pe David, liceeanul din Coșbuc și avem un feeling că nu va fi o stea singuratică. Constelația sună chiar bine!
Registrul stelar
Steaua dvs. a fost înregistrată cu succes în registrul stelar Starling®. Puteți vedea steaua dvs. înregistrată aici: https://www.starling.ro/starregistry/2YE-PTE-B9W-KGX
Software Stellarium
Pentru a găsi mai ușor steaua pe cer, vă recomandăm să folosiți software-ul „Stellarium”, pe care îl puteți descărca de la următorul link: https://www.starling.ro/stellarium/
From Coșbuc with infinite love, "de la pământ până la cer și înapoi"
Raluca&Florina”
(photo credits: pagina facebook a CN George Coșbuc, București)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu