vineri, 29 noiembrie 2019

Best of #toatășcoalacitește (noiembrie 2019)

S-a terminat și a doua lună de campanie #toatășcoalacitește, ideea s-a rostogolit și acum, la final de noiembrie, avem așa - 84 de școli, 24 de județe, plus București și Republica Moldova. Sunt școli care au ajuns la a 8-a săptămână de citit. S-a citit prin clase, pe holuri, prin sala de sport, prin curtea școlii și pe terenul de sport, când vremea a fost frumoasă. Au citit copiii, profesorii, femeile de serviciu, secretarele, directorul, administratorul și cine a mai fost prin școală. Altfel, e tot cu un pic de bine pe la firul ierbii și tot cu bucuria și emoția întâlnirii cu o mulțime de copii frumoși și profesori entuziaști din toată țara, care au adus plăcerea cititului în școlile lor. Spark News ne-a ajutat să scriem povestea campaniei, Corint Junior a trimis în școli primele pachete de cărți, iar prietena Otilia Păcurari a făcut o donație de cărți unei școli din județul Suceava.

Am făcut un album cu câte o poză din fiecare din cele 49 de școli care au intrat în campanie în noiembrie, sper să vă placă.

Continuăm.

(mulțumesc pentru ajutorul dat cu centralizarea școlilor grupului civic Better-Edu, în speță, lui Dănuț Deak, din Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa)



















































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu