miercuri, 23 iunie 2021

O vacanță cu stare de bine

Vine vacanța foarte curând și le recomand profesorilor să aibă grijă de starea lor de bine și să profite din plin de acestă perioadă, pentru a alunga epuizarea și anxietatea din ultimul an și ceva. E bine să se odihnească, să călătorească, să petreacă timp cu familia și prietenii, să citească și să se bucure de natură. 

Copiii au o vară întreagă să stea cât mai mult în aer liber, să se joace, să se plimbe, să facă drumeții pe dealuri, să facă sport, să admire și să studieze plantele și florile, să observe păsările, să se plimbe cu bicicleta, să facă orice e posibil de făcut afară. Și, pentru că sper că nu vor primi teme multe de la profesori sau că vor avea unele interesante și atrăgătoare, care să le solicite creativitatea și puterea de investigație, îi sfătuiesc pe copii să citească ceva în fiecare zi, să mănânce sănătos și să se odihnească.
 
Cred că este foarte important ca, după această perioadă grea, după un an și ceva de pandemie, atât profesorii, cât și elevii să se echilibreze din punct de vedere fizic, emoțional și mintal, astfel încât, la toamnă, să se reîntoarcă la școală într-o stare de bine. 
 
Vacanță cu #staredebine, gând bun, din grădina de iunie! 🌿

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu