joi, 31 decembrie 2020

La mulți ani, un 2021 cu speranță!


Încă nu știm cât am pierdut și ce am câștigat pentru educație în acest an 2020, nu s-au făcut încă analize serioase la noi, după cum nu avem, nici după 10 luni, obiective clare și planuri de recuperare puse la punct. 
 
Ce știu este că în acest an avem profesori care și-au depășit propriile limite, avem profesori inovatori de educație, care i-au tras pe mulți alții după ei în învățarea online de calitate, dar avem și din cei care au încremenit în ceea ce fac prost dintotdeauna. Ce știu este că avem foarte mulți copii care au nevoie de ajutor pentru a nu abandona școala și pentru care nu s-au gândit încă programe naționale de sprijin.
 
2021 va fi tot un an greu, dar, cu speranță, îl putem trece cu bine, pentru că, așa cum zic de mult timp, schimbarea în educație ești TU. Anul nou pentru educație ești TU, profesorul care se întâlnește cu copiii în fiecare zi și cel care știe de ce au ei nevoie pentru a progresa.
 
Sper să te pot ajuta în continuare, așa cum o fac de zece luni, cu informații și sfaturi, cu deschidere de drumuri și idei noi, cu multe întâlniri cu tine prin conferințe și webinarii, cu vreo sută de articole pe blog despre educația în vremea pandemiei, cu gânduri bune și stare de bine. La mulți ani, doamnă profesoară și domnule profesor, va fi bine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu