marți, 17 octombrie 2023

Cum a fost Ziua Stării de Bine în Școală

 ZSBȘ, 13 octombrie 2023, a fost cu zeci sau poate sute de școli, sute de profesori și mii de elevi, cu activități extrem de frumoase, cu profesori fericiți și elevi mulțumiți. Am ajuns aici:



Și, pentru că imaginile spun mai mult decât o fac cuvintele, las și aici o selecție din aproape toate grădinițele și școlile participante: 






























































E exact așa cum spun la cursuri, a aduce starea de bine într-o școală, pe termen lung și în mod sustenabil, e un proces de durată, bine planificat și organizat, iar în Ziua Stării de Bine doar întărim acest demers, pentru a ajunge ca ZSBȘ să fie în fiecare zi și copiii să progreseze, să se dezvolte personal și să aibă și rezultate academice mai bune.
Aș vrea să mulțumesc azi sutelor de profesori și miilor de elevi din ( aproape) toată țara și din Republica Moldova, cei care au participat pe 13 octombrie la Ziua Stării de Bine în Școală, ediția a II-a. A fost cu zâmbete, bucurie, creativitate, satisfacție, fotografii cu echipa școlii, cu activități care mai de care mai frumoase pentru profesori și pentru copii, deopotrivă. V-am văzut pe toți și mi-a crescut inima.
M-ați copleșit cu mesaje, vă mulțumesc și vă felicit pentru că acolo, la firul ierbii, arătați că, în vremuri grele pentru educație, chiar se poate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu