vineri, 20 ianuarie 2023

A 14a cancelarie altfel, cu stare de bine

 


Așa e viața, de la agonie, la extaz. Dacă îți vine să urli de ce fac decidenții cu educația din România, vin niște momente ca acesta, când primești aceste fotografii cu noua cancelarie de la școala din comuna Boldur, jud. Timiș ( a 14-a din țară, cei care m-au anunțat). Asta aș vrea să se întâmple în toate școlile de la noi, oamenii să colaboreze, să lucreze cu drag, să stea de vorbă unii cu alții, în condiții bune și într-un mediu prietenos.
Pentru că toate acestea vor ajunge, într-un fel sau altul, și la copii, știți ce spun eu de câțiva ani, dacă profesorilor le este bine, atunci le va fi bine și copiilor.
Au o directoare, Cut Flavia, care ar merita intervievată și întrebată cum reușește să facă aceste lucruri, o femeie care ar trebui să fie un exemplu de succes la nivel național, care s-ar cuveni să apară la televizor și în presă și să le spună și celor care nu cred că, iată, se poate.
Mie mi-au dat lacrimile, vă spun sincer, să îți vezi ideile puse în practică în școli și cartea în multe cancelarii din țară, e mai mult decât am visat vreodată. Mă înclin.



















 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu