duminică, 26 februarie 2023

Cancelaria altfel cu numărul 15

 E minunat când o idee inspiră și apar și cei care o aduc concret în școală. S-a întâmplat la Școala „Zaharia Stancu” din Roșiorii de Vede, unde a fost amenajată o cancelarie cu un look modern de către Asociația Aura Ion. Campania mea „O cancelarie altfel” ia avânt.

Când, în 2019, am lansat campania „O cancelarie altfel”, nu mă așteptam să aibă atât de mult succes. Vă prezint astăzi cea de a 15-a cancelarie modernă și prietenoasă din România, amenajată la Şcoala Zaharia Stancu Rosiori de Vede, cu sprijinul unei asociații pe care vreau să o laud aici - Asociația Aura Ion. Spre deosebire de multe alte asociații, care au bani foarte mulți primiți de la mediul de business, organizații care au angajați cu nemiluita și cutii de donații prin magazine și spitale, asociații care invită la evenimente politicieni cu dosare penale sau care pretind că se ocupă de copii din zone defavorizate, dar au prieteni invitați la mese super sofisticate, organizate în cele mai luxoase hoteluri din țară, asociații care s-au poziționat de partea puterii în momente critice pentru școli și s-au tras în poză cu tot felul de miniștri, ONGuri a căror intervenție, raportată la banii cheltuiți, nu are impactul așteptat și nu este vizibilă în școli, în fine, repet, spre deosebire de acestea, Asociatia Aura Ion strânge bani, de exemplu, din vânzarea de bulbi de flori pe care îi produc chiar ei, oamenii lor merg în școli, duc mobilier nou, pun umărul și repară pereți, amenajează clase, duc rechizite copiilor și câte altele. Zilele trecute au adus bucurie profesorilor din Roșiori de Vede cu această cancelarie. Bravo!

 




 

„Anca Tîrcă stim despre campania dumneavoastra si ne doream o cancelarie altfel demult. Dumneavoastra ne ati inspirat si Asociatia Aura Ion ne- a sprijinit. Mii de multumiri!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu