luni, 6 aprilie 2015

De la o săptămână altfel, la o școală altfel

Zic că fiecare copil este valoros în felul lui și rostul școlii este să afle la ce e bun acel fiecare copil. Să-i descopere  și să îi dezvolte înclinațiile și talentele. Să  îi creeze zi de zi situații de învățare prin care să-și cunoască propria persoană, sentimentele, potențialul, ce știe să facă mai bine, ce îi place, care îi sunt slăbiciunile și ce are de îmbunătățit.  De la DOAR o săptămână altfel,  la o școală altfel TOT ANUL. Pentru că:

Some people are born to sit by a river, some get struck by lightning, some have an ear for music, some are artists, some swim, some know buttons, some know Shakespeare, some are mothers and some people dance.

2 comentarii:

  1. Da, asa ar trebui sa fie, O SCOALA altfel si nu doar O SAPTAMANA! Poate ca unii dintre noi, prin ceea ce facem, vom ajuta unele minti sa se destupe si sa vada viata altfel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu cred ca schimbarea se produce doar daca fiecare din noi face ceva, acolo unde traieste si munceste - actiuni mici, care conteaza sau idei frumoase care circula si ne deschid noi perspective. Va multumesc ca urmariti acest blog!

      Ștergere