sâmbătă, 28 iunie 2014

Frumoșii nebuni ai marilor orașe - Studio Bazar

Prin proiectul ”Spații urbane în acțiune” tinerii de la Asociația Komunitas (http://asociatia-komunitas.ro/)și partenerii lor, Studio Bazar, ne arată ce rezultă atunci când spiritul civic se combină cu implicare, entuziasm, creativitate și, nu în ultimul rând, profesionalism.  

Ferestre recuperate după termopanizarea blocurilor, europaleţi şi scânduri de lemn s-au transformat în câteva zile într-un Acumulator Urban Mobil, conceput ca un container de colectare de informaţii, care să fie amplasat în spaţii publice din cartierele vizate de proiect, ce generează, susţine şi testează interacţiunea şi schimbul direct dintre comunitate şi iniţiatorii proiectului. 

ACUM este gândit să  acţioneze ca o platformă deschisă de întâlniri şi discuţii, un think tank mobil despre cartiere, despre problemele și resursele acestuia.

De remarcat și faptul că ACUM este un pavilion modulabil realizat în principal din lemn, uşor de asamblat pentru a putea fi folosit în diverse configuraţii şi uşor de transportat în diferite amplasamente.


Iată etapele realizării sale:















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu