vineri, 18 decembrie 2020

„Mergeți să faceți un om de zăpadă!”, a zis inspectoarea

 O superintendent, un fel de inspectoare generală din Jefferson County, West Virginia, a făcut vâlvă pe internet și în sufletele multor oameni când, acum trei zile, a scris școlilor și părinților următoarea scrisoare:

Dragă comunitate a școlilor din  Jefferson County,

De generatii întregi, familiile întâmpină cu multă bucurie prima zi cu zăpadă din an. E momentul când ne bucurăm din nou de toate frumusețile anotimpurilor. Momentul când ne aducem aminte cât de trecătoare este copilăria. Momentul când avem ocazia de a avea amintiri cu familia, care să reziste o viață.

Pentru toate aceste motive și multe altele, școlile din Jefferson County vor fi închise mâine, 16 decembrie, în cinstea primei zăpezi din an. Închise pentru elevi...închise pentru cei din mediul virtual...închise pentru personal. A fost un an cu pierderi  care par să nu se mai sfârșească  și cu mult stres adus  de compensarea acestor pierderi. Măcar pentru un moment, haideți să lăsăm deoparte grijile că nu putem recupera totul și haideți să fim siguri că acesta este un lucru pe care copiii noștri nu o să îl rateze în acest an.

Așa că, vă rog să vă bucurați de o zi de săniuș și de ciocolată caldă și de un foc plăcut. Faceți poze cu copiii voștri purtând căciulițe de iarnă care or să le rămână mici anul viitor și citiți cărțile de mirajul cărora ați fi vrut să vă lăsați purtați, dar nu ați avut  încă timp. O să ne reîntoarcem la treburile noastre serioase și urgente de a crește mari  joi...dar mâine, ei bine, mâine mergeți să faceți un om de zăpadă.

A  dumneavoastră,

Bondy Shai Gibson

Inspector general

(sursa: pagina de facebook a JCS)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu