sâmbătă, 21 decembrie 2019

Best of #toatăscoalaciteste (decembrie 2019)

Vacanță, Crăciunul aproape și final de lună, a treia din campania națională #toatășcoalacitește. Am ajuns la vreo 25 000 de copii, în 28 de județe, la peste 100 de școli,  multe dintre ele din mediul rural. Mai toate școlile care s-au înscris în campanie în octombrie au continuat activitatea și în această lună, așa că putem spune că la ei, pauza de lectură a devenit practică curentă. Toate pozele trimise de școli au ajuns aici, pe pagina campaniei, adusă la zi de Dănuț Deak, voluntar în cadrul campaniei.

În continuare, s-a citit pe coridoare, în clase, în bănci, pe jos, la bibliotecă, la secretariat, în cancelarie. S-a citit într-o atmosferă de Crăciun, sub bradul împodobit, în atelierele Moșului, cu căciulițe roșii pe cap, la un ceai, singuri, cu profesorii și chiar cu părinții.

A fost o lună de #toatășcoalacitește de poveste. Cu Spark News și Corint Junior tot aproape. Cu destui susținători cu drag de educație, care au urmărit în mod constant campania și i-au încurajat pe copii cu un like sau cu câte un comentariu.

Vacanță plăcută! Ne vedem în 2020, pentru că #toatășcoalacitește continuă.

Am făcut un album cu câte o poză+ link către un video din fiecare din cele 18 școli care au intrat în campanie în decembrie, sper să vă placă.





















https://www.facebook.com/roxana.costache.399/videos/2951738318179594/














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu