luni, 31 octombrie 2022

Ținem aproape și în modulul 2!


Sunt la acest birou 😀 din #gradinaeducatiei și pregătesc un curs pentru o școală din țară, una dintre acele instituții care doresc să se reinventeze prin forțe proprii și să se adapteze pentru a face față așteptărilor noilor generații de elevi.
Voi fi aproape de profesori și de școli și în acest modul care începe astăzi, cu webinarii și workshopuri la cerere despre starea de bine, evaluare prietenoasă, management & leadership modern de școală, ora de fericire la școală, învățarea bazată pe proiect, părinții și școala, învățarea în natură/ outdoor education, cum să ne schimbărm școala, educație cu bucurie, școala prietenoasă etc.
Vă aștept să continuăm activitatea din campaniile naționale „Toată școala citește”, „Dă culoare școlii tale!”, „Clase în aer liber”, „O cancelarie altfel”, “ Colțul de lectura” sau să vă alăturați acestor comunități ample de transformare a școlilor.
Vă invit să reflectați la ideile despre educație de pe blogul meu și să le preluați, dacă le considerați utile, cu tag către mine.
Învățare cu bucurie să aveți și în acest modul, gând bun!🌿

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu