vineri, 14 octombrie 2022

Ziua Stării de Bine în Școală


 Azi, 14 octombrie, este Ziua Stării de Bine în Școală, o idee pe care am lansat-o pentru școlile inovatoare și cu zvâc din România și din Republica Moldova și pe care o prezint la cursurile mele ( cu varianta „Săptămâna Stării de Bine în Școală) încă din 2020.

Vă aștept cu imagini și clipuri din perioada de pregătire și din ziua respectivă, ZSBȘ, pe grupul acesta dedicat subiectului: https://www.facebook.com/groups/765289870706352/
Aveți idei de activități în cursul meu, pe grup, în ghidul „Hai cu starea de bine în școală!” ( aici: https://www.edituracorint.ro/hai-cu-starea-de-bine-in...) și pe blogul meu, aici: https://ancatirca.blogspot.com/. Sunt despre minfulness, școli colorate, zona de împăcare, calendrul stării de bine, reguli pentru cancelarie, jurnalul stăii de bine, muzică și dans în pauze, profilul profesorului în stare de bine, clase în aer liber și multe altele.

 ISJ Alba s-a alăturat inițiativei Ziua Stării de Bine în Școală, au transmis școlilor afișul evenimentului și o adresă prin care le îndeamnă să organize în această zi activități cu stare de bine. 

Hai cu starea de bine în școli! 

Iată câteva imagini primite de la școli și profesori care au marcat această zi:








 



































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu