vineri, 11 martie 2022

8 cancelarii altfel

Șc. Traian Craiova

Le am adunat de pe blog într-un folder de mai multe zile și nu a fost momentul potrivit să le postez. Bine, nici acum nu este, ținând cont de ce ni se întâmplă, dar nu vreau să uit. Și apoi, știți ce zic psihologii, în vremuri de criză e bine să facem ce făceam de obicei și să continuăm cu ce ne-am planificat. 
Sunt imagini cu cele 8 cancelarii moderne din țară ( e posibil să fie mai multe, eu doar de acestea știu), care au apărut în urma campaniei pe care am lansat-o în august 2018 - „O cancelarie altfel” (https://ancatirca.blogspot.com/.../o-cancelarie-altfel.html).
Spuneam atunci că este foarte important ca acest spațiu al profesorilor să devină unul prietenos, aranjat pentru comunicare și deconectare, un loc modern și confortabil, în care profesorii să se simtă bine.
Când merg prin școli sau când văd fotografii, mă uit cu atenție și la modul în care arată cancelaria, pentru că sunt de părere că acesta ne spune foarte multe despre cultura unei școli, dacă aceasta este una a colaborării, a comunicării deschise și a respectului și atenției acordate profesorilor sau una bazată pe formalism, individualism și lipsă de interes pentru starea de bine a acestora.
A transforma cancelaria unei școli într-un loc în care profesorii să vină cu drag e o schimbare necesară în școlile de la noi, care va răsplăti efortul directoruluiși al comunității locale , va crește entuziasmul profesorilor și va dezvolta comunitatea școlii. Vă aștept și pe voi să vă alăturați acestei campanii, gând bun!🌿
 
Șc. Avram Iancu Alba Iulia

CN Petru Rareș Suceava

CN George Coșbuc București

Șc D. Sturdza Tecuci

Șc Gura Șuții DB

Șc Hațieganu Cluj

Șc Vlaicu Vodă Slatina

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu