duminică, 18 iunie 2023

Vacanță cu stare de bine, dragi profesori!


Dragi profesori,
Mă uit cu drag la sutele de fotografii care se derulează pe facebook în ultimele zile și mă bucur tare să vă văd bucuroși și luminoși, împreună cu copiii și părinții, la ceremonii de absolvire sau de final de an. Acolo vă este locul, pentru asta ați învățat și ați muncit și citesc pe fețele voastre cât de mult vă place.
Sunt însă sigură că nu ați uitat umilința la care ați fost recent supuși de către guvernanți, de președinte și de ministră, sunt convinsă că ați văzut toate ONG-urile și toți „experții” care au tăcut mâlc și nu v-au susținut pe perioada grevei, deși se bat cu pumnul în piept că nu mai pot de grija profesorilor. Ați ieșit mult mai puternici din grevă și mândri de voi, arătați-le și lor asta, începând de azi.
Știu că sunteți epuizați, a fost un an greu, cu multe provocări. După examene, aveți nevoie de odihnă, să vă reîncărcați bateriile, ar fi bine să petreceți timp cu voi înșivă și cu cei dragi, să citiți, să faceți sport și plimbări, să ascultați muzică...cam tot ce nu ați avut timp să faceți pe pacursul anului școlar.
Vă dăruiesc un coș cu flori din #grădinaeducației si vă doresc să aveți o vară doar pentru voi, cu multă stare de bine!

Un comentariu: